Home » Свят » Българин, живеещ в Германия показа касов бон от Kaufland и разкри истината за цените!
как лъже кауфланд

Българин, живеещ в Германия показа касов бон от Kaufland и разкри истината за цените!

Русенец сравни цените на стоките в България с тези в други европейски държави.

Светослав Борисов се възмущава от факта, че в „Кауфланд“ в Германия е по-евтино отколкото в същата верига у нас. При това германците получават в пъти по-високи заплати от нашите…

Г-н Борисов сподели в социалната мрежа касова бележка от немски супермаркет, показваща стойността на стоките там.

Борисов разказа още, че бутилка минерална вода /1,5 литра/, закупена от него в Люксембург, струва 18 евроцента или 35,2 български стотинки.

„Сравнете цените на минералната вода в България и заплатите в двете страни? Как ви се струва, няма ли картел?“, добавя той.

 

Източник: E-Novini.bg

Коментирай чрез Фейсбук

 

About Цветан Славчев

3 коментара

 1. Това си е.законен обир на народа

   
 2. Николинка Йоргова Пахлер

  Здравейте на всички,аз живях по вече от 10год. В Германия и да вярно е ,че има евтини хранителни продукти,но живота като цяло е много по скъп,затова сега се прибрах в БГ. И още нещо,вървете там поживейте и после пак ще коментираме къде е по евтин живота. Толкова много немци с ниски пенсии дойдоха да живеят в България,защото тук могат да си позволят много по добър живот. Всеки първи петък от месеца се събират в Бистро „Нида “ във Варна

   
 3. Zasto samo na vodata ? Hranite v Douchland sa pilni himii , otvoris li nesto do 2 dena tr da go izqdes inace go hvirlqsh . Moga da napisa oste mnogo zabelejki no ….

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

placeholder