Home » Скандално » Излезе истината за изгонването на Грахич от Шоуто на Слави! Става на въпрос за нещо отвратително!

Излезе истината за изгонването на Грахич от Шоуто на Слави! Става на въпрос за нещо отвратително!

Цветелина Грахич е била натирена експресно от побеснелия си шеф Слави Трифонов заради тежките залитания на босненката по забранените вещества, научи HotArena.

„Цветелина се издъни жестоко. Първо, закъсня ужасно много. Когато най-сетне се появи, беше се надрусала като Боб Марли. Слави много пъти й е прощавал разни дребни прегрешения, но историята с наркотиците не можа да преглътне. След като видя на какво се е направила, Трифонов на секундата изпрати един от гардовете до най-близката аптека за комбиниран тест за наркотици, който хваща хероин, марихуана, кокаин, амфетамин, метадон, кокаин и метамфитамин. Слави накара Грахич да се изпикае и като се върна охранителят, веднага направи теста. Резултатите бяха категорични – любимката му се е появила друсана на работа с поне от два от показателите”, обясни къртица на „Таблоид“ в екипа на Дългия.

След като истината лъснала, Трифонов мигновено взел решение. „Шефът побесня. Без никакви прелюдии изсъска: „След концерта се считай за уволнена, повече не искам да те виждам”, и това беше. Кариерата й приключи буквално за 10 секунди”, призна информаторът ни. Цветелина даже не реагирала адекватно, а започнала да се смее – тя сякаш не можела да осмисли случилото се.

Наляво и надясно натирената певачка разправя, че сама напуснала благата и добре платена работа при Дългия, защото щяла да прави соло кариера. „Hямa cĸaндaли cъc Cлaви. Hямa yвoлнeния, нямa нищo. Aз peшиx тaĸa и тo, зaщoтo ми e пo-дoбpe oтĸъм финaнcoвa глeднa тoчĸa“, изcтpeля нахално доскорошната беквокалистка на „Ку-ку бенд”.

Напук на издънката Грахич обяснявала, че сега щяла да се скъса от yчacтия и дa пpибиpa вcичĸи пapи зa ceбe cи, вместо да се налага да дeли кеша cъc Cлaви. Последната клюка около нея гласи, че ce пpиcъeдинявa и ĸъм бeндa нa пpиятeля cи Kpиcтиян Шaлaмaнoв, ĸoйтo обикаля със cвиpня пo цигaнcĸи cвaтби и тъpжecтвa.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

 

About Даниел Маринов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*