Водещите новини

Каква долно облекло носите? То говори повече, отколкото може да си представите. Ето какво!

избора на бельо

Изборът на долното ви бельо говори много, затова каква личност сте. Кое е бельото, което ви е най-удобно? Отговорете и разберете нещо много интересно

Изключително тънки прашки

Това е избор, който предпочитат жените, които се чувстват супер удобно в кожата си. Пълни със самочувствие, независими и способни да подчертаят какво е тяхното най-силно качество.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-2.png

Нормални прашки

Обикновените прашки избират жени, които знаят как да балансират работата и удовлетворението си. Те осъзнават колко уникални са и знаят точно кога и колко трябва да открият и колко да крият, за да успеят.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-3.png

Удобни прашки

Жените, които избират прашки, но все пак искат да бъдат удобни, са амбициозни, мотивирани и целенасочени, за да постигнат всичко, което са започнали. Не се страхувайте от дискомфорт и рискове.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-4.png

Полу-прашки

Това е избор от жени, които са традиционни и обичат естествената форма на всичко в живота. Те имат прогресивни мисли, но често се страхуват да приемат свободния възглед за нещата.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-5.png

бикини

Такова бельо е предпочитано от жените, които са спортни, обичат дейности под сините небеса и искат да бъдат в светлината на прожекторите. Винаги готови за всяка ситуация. Игриви и секси, без прекомерни усилия.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-6.png

По-изрязани боксерки

Става въпрос за умни жени, които обичат да флиртуват и имат голямо чувство за хумор. Очарованието винаги дърпа щастливата карта, така че никога не се страхуват да опитат нещо ново в живота.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-7.png

Хипи боксерки

Жените, които избират такива боксерки, са пълна кутия с изненади. Много рядко има хора, които ги познават напълно. Естествено, те са изненадващи само в положителна посока.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-8.png

Мъжки боксерки

Това са жени, които искат да изпращат смесени сигнали, да се забавляват през цялото време и да не се натоварват с това, което мислят другите. Те са пълни с чар и лесно се провокират.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-9.png

Класически

Класическите бикини разкриват жени, които са практични и функционални. В живота предпочитат рутината. Те дълбоко оценяват стойността на хората и нещата.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-10.png

Ретро, ​​с висока талия

Това е изборът на жените, които искат комфорт преди всичко друго. Те искат естествен външен вид и го подхранват, без да се страхуват от преценките на други хора. Те са най-удобни в своята зона за комфорт.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-11.png

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

 

Коментирай публикацията on "Каква долно облекло носите? То говори повече, отколкото може да си представите. Ето какво!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*