Home » България » Вижте колко ще получи Ники Кънчев като водещ на тазгодишния Биг Брадър
Ники Кънчев заплата

Вижте колко ще получи Ники Кънчев като водещ на тазгодишния Биг Брадър

Ники Кънчев води предаването от цели 13 години, но последните два-три сезона му се сторили особено тежки, а натовареността му – прекалено голяма.

Поради това настоял заплащането да му бъде увеличено драстично. Твърди се, че специално за „ВИП Брадър 2016“ Ники Кънчев се е разписал срещу 10 000 лева на месец, или общо 30 бона за целия сезон, но след удръжките получавал по-малко.

За новият сезон, Тупарев му предложил договор със същите параметри, което обаче не се харесало на водещия.

Ники се подразнил най-вече от това, че някакви треторазрядни плеймейтки лапат повече пари, за да лежат в Къщата, а неговият труд бил оценен по-ниско. Затова настоял общият му хонорар да бъде вдигнат на 50 000 лева, тъй като бил сигурен, че мястото му в шоуто е незаменимо.

Тогава обаче продуцентите задействали план Б и започнали преговори с Миглена Ангелова, за да докажат на Кънчев, че незаменими кадри няма. Госпожа „Искрено и лично“ нямала прекалено високи финансови претенции, тъй като за нея в случая хонорарът не е толкова важен, колкото да се завърне в национален ефир след няколкогодишна пауза.

Усетил, че под стола му започва да „пари“, Ники Кънчев клекнал и посмалил претенциите си.

От 10 бона склонил повишение „само“ с 5 и така в края на сезона водещият щял да прибере около 40 хил. лева след удръжките.

За „ВИП Брадър 2018“ се говори, че именно Миглена Ангелова ще остане сама, а Ники Кънчев ще се оттегли в заслужена „пенсия“ и да го кара по-спокойно с радиопредаването си и конкурсите за миски.

Коментирай чрез Фейсбук

 

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*